Budapest HU

Budapest olutta ja laina polkupyöriä joita ei saa irti telineistä

on
15.2.2018

 

Olin jo aikasemmin käynyt tässä kaupungissa, mutta ei tämä kylmäksi jättänyt tälläkään kertaa.

Kilometrejä tuli jälleen kiitettävä määrä käveltyä ja useampi olut kumottua kuiviin ikeniin. Koska tästäkin matkasta on jo tovi vierähtänyt (05/16)

niin en saa nyt ihan kaikkea tähän kirjoitettua, mitä kaikkea siellä oli ja tapahtu. Mutta kuvia nyt ainakin on ihme kyllä tullut otettua..

Unkarin parlamenttitalo. Oli hieno nähtävyys päivällä ja yöllä..

Kaupunki näkymää täältä toiselta puolen. Tietysti kun kaupungissa oltiin, piti käydä tarkastamassa nähtävyydet.

Kalastajalinnake. En tiedä mistä tämä nimi tulee.. Tai sit toi oja joka tossa välissä meni, on tulvinut joskus reilusti..

Juomatauko no.47. Jos haluaa kylmää ja halpaa alkoholipitoista juomaa, niin suosittelen lentoa Budapestiin.

Polttaa kesäkatu kuuma. Vaikka olimme toukokuussa liikkeellä niin täällä oli jo kesä. Suomessa kolasin pihan ennen lähtöä..

Budapest. Näitä katuja tuli jonkin verran talsittua. Onneksi sisäinen navigaattori on kohtuu hyvin kartalla. Löytyy aina takaisin hotellille vaikka olisi muutamassa kuppilassa päivittänyt sitä.

Saksalaiset kävi kaupungissa. Juutalaiset otettiin mukaan. Valitettavia historian tapahtumia.

Ja se soi ja se soi. Katusoittaja jostain kadulta.

Hetki ennen kun tuli seuraava ruuhka. Joskus sitä vaan pitää odottaa, että tulisi hetki ettei valot vaihdu. Tosin tuleehan näistä tilanteista aina kiire pois..

Murmelit nousseet koloistaan.. Löydettiin eläintarha myös täältä kaupungista.Kun kameran kanssa kulkee, niin sitä tulee otettua 5000 kuvaa (joista 4987 on kuraa), ja sit se live kokemus jää pikkuisen sumeeksi..


Kuva taitaa olla otettu muutaman juomapysäkin jälkeen.. tai sit toi kirkko vaan on rakennettu suo pohjalle.

En muista mikä paikka tämä oli, mutta lähellä eläintarhaa tämä oli.. kai.. Mut hieno on. ainakin kuvassa.

Buda ja pest ja puro siinä välissä. Hikinen reissu kiivetä korkealle vuorelle kapeeta polkua. Vain todistaakseen sen että on siellä taloja ja sit toi oja. Oluen hinnat nostettu taivaisiin koska ollaan lähellä taivasta ja kaikki asiakkaat kuolemassa janoon..

Vanhoja kivipolkuja jossain rinteellä. Onkohan tämä edes tältä reissulta. No hieno oli paikka.

 


Taidetta jostain paikallisesta museosta. Tissit. Arvostan näitä taiteilijoita. Ne teki tuollaisia vartaloita vaikka tuskin todellisuus kuitenkaan oli tota. Tänä päivänä käytetään photoshoppia kun otetaan nudekuvia. 

 

Budapestissä käytiin myös kirkkokonsertissa kuuntelemassa klassista musiikkia ja käytiin joki risteilyllä syömässä. Olimme myös muutamassa pubissa. Koska välimatkoja oli nähtävyyksillä ajattelimme ottaa vuokra polkupyörät. Kaupunkipyörä pisteitä oli joka puolella, mutta vaikka kuinka teki ohjeiden mukaan vuokrauksen, ei pyörä irronnut telineestä. Latasin varmaan puhelimeen 3 sovellusta joilla kai piti maksaa..  no rahaa palo ja me käveltiin.. seuraavaan pubiin.


TAGS

JÄTÄ KOMMENTTI

viimeiset postaukset
Vanhat postaukset