Thaimaa

Koh Lanta 2020

on
8.1.2020

Majoituimme ensimmäiseksi Koh Lantalle Ananda Lanta Resort Hotelliin. Klong Dan Beachin vieressä. Salan Dan ostos helvetti on noin 4km päässä. Mutta tämä on ihan ok paikalla. Huoneesta on “sea view” Toki meri on hieman kaukana ettei ihan rannassa olla. Siisti ja meidän tarkoitukseen ok hotla. Uima-allas alue on ja sekin rauhallinen. Rakkaita Ruottalaisia on paljon hotellissa ja tällä alueella muutenkin.

Meri näkymä parvekkeelta
Hotelli
Allas

Ranta on noin 150m päässä joten nopeasti siinä on. Ranta on todella rauhallinen. Ruotsalaisia liikkuu jonkin verran, mutta mitään myyjiä tms. ei ole näkynyt. Kuolleita meduusoja toki näkyy kohtuu paljon.

Kuollut meduusa
Loma..

Ilman lämpö on +30-35 ja auringossa ehkä vähän enemmän.

Ekana päivänä pudotin puhelimen veteen ja DADAAAA puhelin sammui. IP67 luokitus toimii tosi hyvin Iphonessa. Sen pitäisi kestää hyvin pikku dippaus kun sitä ei ole avattu tai muuten kohdeltu kaltoin. Ei lähtenyt sit enään toimiin.

Meidän ensimmäiseltä Koh Lanta reissulta jäi hyviksi ystäviksi Reemin perhe joka pyörittää täällä taxi ja matkailu yritystä (Lanta Business Travel & Tour) .Heidän kanssa olemme pitäneet yhteyttä ensimmäisen reissun jälkeen ja kyselin tähän tripiin apuja Reemiltä. Jälleen kun saavuimme Krabille Reem järjesti Privat Taxin meille Koh Lantalle. Taxia ajoi henkilö joka ei osannut sanaakaan englantia. Tämä muodostuu siinä vaiheessa ongelmaksi kun pitäisi puhua rahasta..No tämänkin tapauksen hoiti loppuen lopuksi loppuun Reem.

Reem & Arita

No kun puhelin teki pimennys tempun, piti soittaa Reemille ja kertoa ongelmasta. Hän tiesi mistä löytyy korjaaja tältä saarelta. Hän vei meidät sinne ja siellä ne sit korjasi puhelinta 2,5h. Uusi näyttö ja pikku lisä fiksausta.. Taas toimii. Toki tämä backup saanti takas puhelimeen kestää ihan helvetin kauan. Wifi yhteys ei ole mikään tykki. Otin kyllä paikallisen mobiilidata liittymän, mutta ilmeisesti sitä kautta ei backup lataudu. PRKL.

Puhelin ehjätään

Mutta turistit ovat poistuneet Lantalta. Todella rauhallista siihen nähden mitä 2 vuotta sitten oli. Ilmeisesti on löytynyt jokin uusi saari missä on turisti ryysis. Silti täällä jaksetaan hymyillä ja uskoa että juuri jokaisen oma bisnes vielä kannattaa.

TAGS
RELATED POSTS
Koh Ngai

30.1.2020

Koh Libong

20.1.2020

Koh Mook

17.1.2020

JÄTÄ KOMMENTTI

viimeiset postaukset
Vanhat postaukset