Koh Rok Island KohLanta TH

Koh Rok Saari

on
20.3.2018

Koh Rok Saari. Meidän privat taksikuski sanoi että tämä on nähtävä. No saari tietysti hieno, mutta jos puhutaan snorklauksesta, niin en nyt hirveen korkeelle nostaisi.  Speedboat vei meitä ehkä tunnin verran saarelle.

Eka snorkalaus oli hieman saaren elelä puolella.. Olin ostanut iphonex päälle uudet muovikuoret, koska huomasin että kun altaassa oli VEDENPITÄVÄN puhelimen kanssa niin vittu jumiinhan se jysähti. No näiden uusien suojakuorien kanssa sitten lähdin kuvaamaan koralleja ja kaloja.. No hetki meni hyvin. Toki Minun maski kusi edelleen vettä sisään ja snorkkeli ei tyhjentynyt. Sit jossain vaiheessa näkyi puhelimessa että soitetaan hätäpuhelu. WHAAAAT?? sit se rupes laskeen 10 alaspäin ja rupes puskee hätäpuhelua. Ja lähettään ICE ihmisille viestiä että nyt ollaan pulassa. No juu, pulassa ollaan kun olaan vedessä ja puhelinta ei saa kuiville hetkeen millään. MUTTA onneksi olin niin kaukana saarilla, että siellä ei tunneta vielä GSM yms. verkkoja. Joten mikään puhelu tai viesti ei lähtenyt.. Kai.. Mutta meikäläinen lähti koralleilta nopeasti.. Tästä huippu kuoresta en ehtinyt ottaa kuvaa.

Se tunne kun snorklaat ja yrität rauhallisesti olla ja katsella. Sit tulee joku vit.moinen ryhmä kiinalaisia siihen huutaan, loiskiin ja tappaan kaiken elollisen planeetalta.. Shit.


Okei. Nää kuvat antaa EHKÄ liian rauhallisen kuvan saaresta. Mutta koska valokuvaaja voi nii se tekee. Odottaa aikansa ja ottaa kuvan.. Myös Tämä Koh Rok saari oli täynnä kiinalaisia ja muita turisteja. Saarella ei saanut uida tai snorklata ilman pelastusliivejä. Ehkä tarkoitus oli suojella koralleja ja turisteja. Mutta voi arvata mikä show siellä oli kun 100 kiinalaista painaa kameroiden kanssa ympäri rantaa ja juoksee mereen ja tekee kuperkeikkoja. Itselläni ei ollut muka pelastusliivejä joten olin rannalla ja katselin sirkusta.

Paras paikka snorklata tällä reisuulla oli lähellä Malesian vesiä. Siellä näkyi hyvin kaloja ja hieman väriä koralleissa. Mutta edelleen punainen meri antaa parhaimman kokemuksen snorklaamisesta..

TAGS
RELATED POSTS

JÄTÄ KOMMENTTI

viimeiset postaukset
Vanhat postaukset