Krabi TH

Krabi – Miksi turistit tulevat tänne?

on
30.3.2018

Lähdimme Koh Lantalta puolelta päivin ajamaan kohti Krabia. Otimme Priva taxin. Sillä pääsi ovelta ovelle. Kuski ei osannut sanaakaan englantia, mut toisaalta ihan hyvä. Eipä tarvinnut 2h matkalla yrittää keksiä mitään small talkia. Ilmastoidusta autosta kun hyppää +37 lämpötilaan huoltoasemalla, niin siinä muistaa mikä ero on suomen kesällä ja thaimaan ilmastolla.

 

 

Saavuimme melkein suoraan oikealle hotellille. River Side hotel. Hotelli ihan siisti, mutta ei mikään kauhean edullinen. Ei käytetty oikeastaan hotellin palveluja 4 päivän aikana. Huone ja allas tuli tutuksi kyllä. Hotellin ovet oli tehty ilmeisesti pahvista, sillä kaikki äänet kuuluivat todella selvästi. Välillä mietin että vahvistaako se ovi jotenkin ääniä. Aamulla kun kerros siivoojat menivät LAA puhelimien kanssa ja puhuivat siihen niin tuntui että joku oli vetänyt megafonilla vieressä..

 

Paikallista markkinaa tai no ruokaa/hedelmää. Ajattelimme ostaa täältä hedelmää joka oli kasvanut Lantan piha puussa. No hedelmä oli pakattu hyvin ja kannoimme sitä hetken mukanamme. Mutta joku hirveä haju tuntui silti seuraavan jatkuvasti meitä. Hedelmä oli maailman pahanhajuisin hedelmä DURIAN.

Meidän hotellissa olikin kyltti kun tarkkaan katsoi että tupakointi ja Durianin syönti oli kielletty sisätiloissa. Olihan se haju kyllä todella kauhea. Hedelmä syötynä ei niin paha..

Mopo on ainoa millä täällä maassa kuuluu liikkua. Polkupyöriä en nähnyt missään. Koh Lantalla sai ajaa mopoa kaikki jotka uskoivat osaavansa ajaa. 10v pojat siellä ajoivat pikku veljet kyydissä. Krabilla ilmeisesti oli hieman tiukemmat ikärajat. Mutta näitä kulkupelejä riittää..


Tyttö meni poseen ja ehdin ottaa kuvan ennen kun vihainen uniformuun sonnustautunut apinamies tuli puhaltaa pilliin pääpunaisena..

Hirveän kuuma ja likainen kaupunki. Pakko oli hieman lähtä pyöriin muualle tästä ihan keskustasta..

 

TAGS
RELATED POSTS

JÄTÄ KOMMENTTI

viimeiset postaukset
Vanhat postaukset