KohLanta TH

Majapaikan läheinen ranta yms. Khlong Noen Beach

on
20.3.2018

Meidän hotellin lähellä oli myös rantaa. Sekin hieman kivikkoinen tapaus.. Ilmeisesti nämä tämän saaren rannat ovat aika kivikkoisia. Toki valkoista hiekkaa ne pääosin ovat, mutta meren pohja on ilkeä jaloille.

Hyvä aika sinänsä olla Thaimaassa koska turisteja ei juuri ole. Kuulin huhun että Venäiset eivät halua tulla Lantalle, koska sinne tarvii mennä lautalla. Ne eivät kuulemma jaksa odotella. Toivottavasti lautta pysyy kauan tuossa välillä..


Rannalla oli hauskoja bungaloweja. Toisaalta olisi hieno yöpyä tuollaisessa, mutta onko sitä liikaa tottunut mukavuuksiin ja haluaisi kuitenkin jotain muuta. Noissa ei ole mitään ilmastointia, vaan nukut siinä lämmössä ja kosteudessa. Sisälle tulevat liskot ja hyttyset. Ranta oli myös täynnä mitä eksoottisimpia rapuja. Niin ehkä pysyn noissa ilmastoiduissa, suihkuilla ja wcllä varustetuissa huoneissa.. Mutta jotain hienoa vapauden tuntua noissa on..

s

Suosittu ravintola meidän läheisyydestä. Suosittu ilmeisesti sen takia kun siellä näkyi jotain valioliiga otteluita.Kai..


Täällä nämä lapset kulkevat mukana kaikkialla missä vahemmatkin. Hurjan näköistä touhua monessa kohtaa. Tälläin kun on opppinut Suomen yliholhoavaan yhteiskuntaan niin tälläiset kaikki tuntuu hurjilta. Toki tässä maassa kuolee yhden kaupungin verran porukkaa joka vuosi liikenteessä.

Tässä meidän Koh Lantan taxi maestro. Reem Sarasit ja hänen vaimonsa Arita Wangpol. Firman nimi oli Lanta Business travels&tour. Ei voi muuta kun suositella heidän palvelujaan ja myymiään retkiä. Toki samoja retkiä myy monet muutkin saarella.

TAGS
RELATED POSTS

JÄTÄ KOMMENTTI

viimeiset postaukset
Vanhat postaukset