KohLanta TH

Markkinat Koh Lantalla

on
19.3.2018

Nämä markkinat olivat Koh Lantan vanhassa kaupungissa. Markina nimi taisi olla Koh Laanta festival.. tai jotain. Saimme kyydin paikalliselta taksi yrittäjältä Reem Sarasit:lta (josta tuli meidän 10pv Lantan vierailun aikana paras ystävämme).


Yritin tarjota ranskalaiselle miehelle ja hänen tyttärelleen superfoodia, eli sirkkoja, toukkia ja muita paistettuja kuoriaisia kun saavuimme paikallisilta markkinoilta. Nämä lähtivät oksentaan. Mun mielestä Ranskaa on pidetty edellä käviänä näissä ruoka asioissa.. Itse söin  näitä paistettuja eläimiä suurella intohimolla.


Markkinolla oli perus ruoka/krääsä/tulta ja tietysti CPR eli elvytys harjoituksia. Tietysti näin VPK miehenä heti katselin mitkä vanhat akkulaturit niillä on  defibrillaattorina, mutta asialliselta näytti ja hienoa että tämä asiaoli tuotu ihmisten lähelle ja opeteltavaksi. Olihan festareilla tietysti missikisatkin. Toki en ymmärtänyt mitä missiä valittiin, mutta koska olemme Thaimaassa niin voin todeta että nämä olivat naisia.. 😉 Ostimme täältä jotain ns.riisikahvia. Täytyy sanoa että tämä oli hyvää sen jälkeen mitä kuraa olin tähän mennessä saanut. Jouduin kyllä ostaa vedenkeittimen paikallisesta minimanista. maksoi 300 bath. 😀

TAGS
RELATED POSTS

JÄTÄ KOMMENTTI

viimeiset postaukset
Vanhat postaukset