KohLanta TH

Mu Ko Lanta National Park

on
20.3.2018

Mu Ko Lanta National Park sijaitsee saaren etelä kärjessä. Tänne reitti on mutkainen rantatie. Jälleen otimme taksin tältä Reemiltä, joka kertoi matkan varrella tietoja paikoista ja historiasta.

Valitettavasti näitäkin paikkoja löytyy, missä norsut ovat pienissä karsinoissa ja ilmeisesti myös ratsastus tarkoituksissa. Jos haluaa nähdä norsuja suosittelen menee ainoastaan Elephant  Jungle Sanctuary paikkoihin missä norsut kulkevat vapaina ja turistit syöttävät ja kylpevät norsujen kanssa. Toki tämäkään ei ole parasta, mutta parempi kun ratsastus..

Tämä majakka on ilmeisesti joku Lantan symboli. Päivä jolloin menimme puistoon oli todella tuulinen. Kuvista se ei ehkä välity, mutta rannalla kun oli sai sellaisen hiekkapuhalluksen iholle.

Apinoita oli ja ne olivat todella röyhkeitä. Ehkä röyhkeämpiä kun venäläiset turistit. Ne veivät surutta turisteilta käsistä juomat yms. Tähän en ole vielä veli venäläisen nähnyt pystyvän, vaikka kaikkea muuta kyllä..

Kävelin myös viidakossa n.2km reitin. Vaikka rannalla tuules aikas paljon, viidakossa sitä ei huomannut. Reiit oli kohtuu raskas, koska rappusia oli ainoastaan ylöspäin. Odotin että sieltä tulisi joku hissi alas, mutta tarpeeksi kun kiipesi tuli asfaltitie vastaan ja sitä sit pääsi jalat hapoilla laskeen alas. No mut oihan se hienoa mennä viidakossa. käärmeen löysin. Hämähäkkejä en. Jotenkin sitä soomi poika on hämillään siitä kaikesta mitä meidän kuusi mettässä ei ole.

Mu Ko Lanta National Park on ihan kiva. En nyt lähtisi hehkuttaan tätä mestaa kuitenkaan.  Onhan nää ns. kanssallispuistot aina hienoja, jopa Suomessa. Täälläkin viidakossa puut olivat niin järkyttävän kokoisia, että, ei voi käsittää tai kuvata sillain että niistä saisi mittasuhteet esiin.  Sellainen *** paikka..

 

TAGS
RELATED POSTS

JÄTÄ KOMMENTTI

viimeiset postaukset
Vanhat postaukset