Krabi TH

Ao Nang Cave Beach & Railay Beach

on
30.3.2018

Päätimme että menemme katsomaan nämäkin rannat. Taksi alle ja kohti rantaa. Saimme taksin heti ja kun pääsimme joen rantaan huuteli siellä joku että Railay beach.. Siitä sit hyppy pitkähäntä veneeseen ja jälleen kohti tuntematonta.

Krabin joesta nousevat kaksi isoa kalliota.Khao Khanap Nam Cave.  En käynyt tutustumassa näihin tämän enempää..

Tässä vaiheessa matkaa mietin että mitä ihmettä nää kaikki veneet ja puut jotka kasvavat keskellä merta tai jokea ovat.. Mut sekin selvisi takasin tullessa.

Matka kesti jotain 30 min ehkä. hienoja maisemia ja mutkikasta venekyytiä. Vaikka Thaimaassa on huumeet todella rangaistavia, niin tuntui että kyllä nämä jätkät vetivät jotain muuta kun punaista mallua. Haju muistutti kyllä erehdyttävästi hieman rentouttavamapaa sätkää..

Pääsimme perille. Heti tuli poluilla risteys. Oikealle vai vasemmalle. Lähdimme vasemmalle. Sieltä voi aina lähtee sit oikealle..

Matkalla rannalle oli hienot tippukivi kalliot. Apina varoituksia oli, mutta onneksi niitä ei nyt näkynyt.

 

Aikansa käveli niin ranta sieltä tuli vastaan. Tämä oli PhraNang Cave Beach. Rannalla oli aikas paljon porukkaa.Ranta tähän aikaan päivästä oli todella kapea. Vesi oli korkealla joten kaikki yritti olla 3m kaistaleella. Olin lukenut että täällä olisi luola joka olisi täynnä peniksiä. Tämä dildo luona oli kellä tuolla vasemmalla missä näkyy porukkaa paljon.. en saanut kuvaa siitä joten joudun nyt ottaa googlesta tämän..

Koska ranta oli täynnä ja ahdas otimme rannalta pitkähäntä veneen pienen tinkauksen jälkeen ja siirryimme seuraavaan poukamaan Railay Beachille..

Tämä ranta olikin tilavampi ja täältä löytyi ravintoloita ja kylmää juomaa..

Vuorovesi olikin todella raju täällä. muutamassa tunnissa hävisi meri kauaksi pois.. Melkein jo rupes pelottaa että tuleeko se kohta lujaa takas..

Kohtuu mielenkiintoinen lähtee täältä pois veneellä.. Emme joutuneet kantaa venettä tai kävelee rapujen seassa, mutta kaikki veneet olivat pienessä sumpussa laiturin päässä. siellä hypittiin veneestä toiseen, että päästiin omaamme..

TAGS
RELATED POSTS

JÄTÄ KOMMENTTI

viimeiset postaukset
Vanhat postaukset